Blog indlæg

Gratis dating & chat hos Umeet

Gratis dating og chat med søde kvinder & mænd i dit område

Umeet er en gratis dating og chatside som henvender sig til alle over 18 år.

Umeet er ikke en niche præget datingside, men derfor kan du sagtens lede efter noget mere specifikt. Det kunne være en golf partner, sports dating, senior dating eller måske en ny trænings makker. På umeet kan møde alle slags mennesker.

Lige fra den studerende, til taxachaufføren eller direktionschefen. Umeet er stedet hvor du kan have det sjovt, debattere, tjekke nye profiler ud og finde søde dates. Kort fortalt 100% gratis dating.

Vil i altid tilbyde gratis dating og chat?

Ja, vi er 100% gratis dating og det vil vi forblive. Ingen dyre medlemskaber, skjule udgifter eller betal pr. besked. Med mere end 20.000 meldemmer må vi gøre noget rigtigt! Vi har, og vil altid være, din foretrukne gratis dating side. 

Umeet.dk ser anderledes ud end sidst?

Det skulle det også gerne! Vores fokusområde er nemlig, at finde på nye innovative tiltag og funktioner. Ting som gør, at vores medlemmer synes, det er sjovt og spændende herinde. Derfor kan du opleve at vi forbedrer og optimerer siden, med det for øje, at give vores medlemmer den ultimative gratis dating side.

Medlemmerne hjælper med at former og forbedre umeet

Vores fremtidige mål er at blive danskernes foretrukne gratis chat og dating side, og det mål kommer man ikke sovende til. Vi tror på, at for og nå målet, skal vi lytte til vores medlemmer. Mange af vores nye funktioner, de er blevet til fordi vores medlemmer kommer med gode forslag.

Har du en god idé til en ny funktion, forbedringer eller måske noget konstruktiv kritik? Så hører vi meget gerne fra dig.

Udfyld vores Kontakt formular eller send os en mail på: 
kundeservice@umeet.dk

 

ChrisDude 08.11.2017 0 2428
Velkommen til Umeet.dk

 

Er du ny her?

Hvis du er, så velkommen til Umeet.dk

Danmarks største, gratis datingside❤️

 

Her på Umeet.dk kan du:

Sende & modtage beskeder

Sende & modtage flirt beskeder

Uploade billeder & coverbilleder

Oprette private album

Se alle profiler

Chatte

Prikke

Swipe

Og Like

 

Alt sammen uden du skal bekymre dig om betaling.

Opret din profil

Umeet.dk
100% gratis dating!